Лакомства TRIXIE

 • Вид месо
 • -15%
TRIXIE Сушена риба 50 гр.
TRIXIE Сушена риба 50 гр.
лакомство за котки над 1 година
 • -15%
TRIXIE Premio Carpaccio 20 гр.
TRIXIE Premio Carpaccio 20 гр.
лакомство с патешко месо и риба, за котки над 1 година
 • -15%
TRIXIE Малцови хапки 50 гр.
TRIXIE Малцови хапки 50 гр.
лакомство за котки над 1 година
 • -15%
TRIXIE Меки солетки с пилешко месо 5 бр./14 см.
TRIXIE Меки солетки с пилешко месо 5 бр./14 см.
лакомствo за котки над 1 година
 • -15%
TRIXIE Меки солетки с агнешко месо 5 бр./14 см.
TRIXIE Меки солетки с агнешко месо 5 бр./14 см.
лакомствo за котки над 1 година
 • -15%
Меки солетки със сьомга TRIXIE 5 бр./14 см.
Меки солетки със сьомга TRIXIE 5 бр./14 см.
лакомствo за котки над 1 година
 • -15%
TRIXIE Premio Filet Chicken Bites 50 гр.
TRIXIE Premio Filet Chicken Bites 50 гр.
филенца с пилешко месо за котки над 1 година
 • -15%
Меки кръгчета TRIXIE 140 гр. с пилешко месо, сьомга и Омега-3
Меки кръгчета TRIXIE 140 гр. с пилешко месо, сьомга и Омега-3
с пилешко месо, сьомга и Омега-3
 • -15%
Филенца със сьомга TRIXIE Junior Salmon Clouds 40 гр за малки котенца
Филенца със сьомга TRIXIE Junior Salmon Clouds 40 гр за малки котенца
филенца със сьомга и пилешко месо за котенца до 1 година
 • -15%
Коледни звезди с агнешко месо TRIXIE за котки
Коледни звезди с агнешко месо TRIXIE за котки
Разфасовка: 140 гр
 • -15%
Кремообразни лакомства с пилешко месо TRIXIE
Кремообразни лакомства с пилешко месо TRIXIE
Разфасовка: 5x14 гр
 • -15%
Кремообразни лакомства със скариди TRIXIE
Кремообразни лакомства със скариди TRIXIE
Разфасовка: 5x14 гр
 • -15%
Лентички с риба тон и бяла риба TRIXIE Premio Tuna Strips
Лентички с риба тон и бяла риба TRIXIE Premio Tuna Strips
Разфасовка: 20 гр; за котки над 1 година
Всички права запазени, Aria Kennel, 2024
Създаден от NCWStudio.com