За Нас

Добре дошли в света на Ариа кенъл!

Ние сме Мирослав и Надя Вълчеви и създадохме този сайт за всички любители на прекрасната порода Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол, а и на кучетата като цяло.

През 2011 година беше първият ни досег с кавалерче. Те те грабват и завладяват от първия поглед. И се влюбваш в тях! Две години след това започнахме да се интересуваме по-сериозно от породата и да имаме първите наши кучета. И така през 2017 година се създаде Ариа Кенъл! Лицензиран развъдник според изискванията на БАБХ!

Не спираме да даваме всичко от себе си за развитието на тази порода във възможно най-добра насока. Да, не е лесно, но ние, скорпионите, не се предаваме пред трудности и вървим смело напред. Нашият приоритет е и винаги ще бъде поддържането и опазването ЗДРАВЕТО на породата, морфологичните и приспособителни характеристики, селектирането, или казано по друг начин: да правим КИНОЛОГИЯ. В рамките на сайта ще намерите много продукти,които смятаме,че са подходящи за домашните любимци. Насладете се на престоя си и ви благодарим за посещението!

Доставка чрез: speedy econt
Всички права запазени, Aria Kennel, 2022
Създаден от NCWStudio.com